Emotioneel uit balans?

Boek nu een gratis sessie en krijg weer grip op je gevoel en je leven!

Wil jij wel in contact zijn met je gevoel, maar…

R

Lijken je gevoelens soms te groot of te heftig?

Voel je je soms overweldigd door je gevoelens en vind je dit moeilijk te hanteren?

R

Voel je weinig of niets of weet je niet goed wat je voelt?

Leef je vanuit je hoofd of voel je je afgesloten van je gevoel, verdoofd of somber? Of heb je soms geen idee hoe je je nu eigenlijk voelt?

R

Uiten jouw gevoelens zich in lichamelijke klachten?

Heb je last van buikpijn, je maag of darmen, gespannen spieren, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten en lijken deze verband te houden met bepaalde gevoelens?

Ontdek in een gratis sessie hoe jij op een efficiëntere manier kunt omgaan met je gevoel en zo je balans kunt hervinden!

ACTIE: Ik geef GRATIS 15 telefonische sessies van 30 minuten ter waarde van 50 euro weg. Reserveer dus snel jouw sessie!

Van gevoelsrijbewijs halen naar therapeut

Ook ik vond het omgaan met emoties soms een puzzel. Vaak zat ik in mijn hoofd en voelde ik weinig, op andere momenten werd ik ineens overspoeld door een emotie. Soms had ik last van vage lichamelijke klachten. Ik wilde leren beter met mijn emoties om te gaan en volgde sinds 2007 diverse opleidingen op het gebied Lichaamsgerichte Therapie. Door emotioneel vaardig te worden, hervond ik mijn levenslust, energie en balans. Sindsdien begeleid ik binnen mijn eigen praktijk mensen die door omstandigheden in hun leven onbewust een inefficiënte manier hebben ontwikkeld om met hun gevoelens om te gaan. Ze zijn bijvoorbeeld vanuit hun hoofd gaan leven, zijn bang geworden voor hun gevoelens, hebben zich afgesloten van hun gevoel of worden soms overweldigd door hevige gevoelens waar ze zich geen raad mee weten. Anderen voelen zich voortdurend angstig, boos, verdrietig, verdoofd of depressief of weten simpelweg niet hoe ze zich voelen. Deze onbewuste manieren van omgaan met gevoelens zijn vaak ergens in ons leven ontstaan en kunnen allerlei klachten geven en ons belemmeren in ons welbevinden, energielevel en onze gezondheid. Zou jij ook meer emotionele balans willen ervaren? Graag begeleid ik je als Lichaamsgericht therapeut, Traumatherapeut en Primal Rebirth Therapeut om op een gezondere manier met jouw gevoelens om te gaan en je weer energiek, vrij en in balans te voelen. Hierbij maak ik gebruik van een krachtige totaalaanpak waarbij we met jouw emoties, overtuigingen en lichaam werken.

Jaldhara Gerritzen, Praktijk Souldrops – Hereweg 100 Groningen

Vraag direct jouw gratis sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.