Kindercoach Groningen

Zit jouw kind niet zo lekker in zijn vel, maar kun je niet precies ontdekken wat de onderliggende redenen hiervan zijn? Tal van zaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Van veranderingen in de familie, zoals een overlijden van een familielid, tot pesterijen op school. Wanneer een kind uit balans is, ontstaat er spanning en frustratie, en dat heeft een enorme impact op het leven van een kind. Het heeft effect op het gezinsleven, de schoolprestaties en de sociale ontwikkeling van het kind. Ook als ouder word je enorm beïnvloed wanneer de zorgen over je kind constant in je achterhoofd aanwezig zijn. Niets is belangrijker dan de gezondheid en het levensgeluk van je kind. De juiste begeleiding kan hierin een enorme ondersteuning zijn. Kindercoaching Groningen geeft jouw kind deze ondersteuning, zodat het zich weer prettig in zijn vel voelt.

Kindercoaching is belangrijk voor ouders en kinderen
Zowel kinderen als ouders hebben wel eens een steuntje in de rug nodig. Vind je het bijvoorbeeld lastig om signalen die jouw kind geeft te begrijpen en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan, maak dan eens kennis met een kindercoach. Een kindercoach kijkt mee en ziet de situatie in een ander licht om er samen voor te zorgen dat jouw kind straks weer sterk en vrij in het leven staat.

Kindercoaching Groningen
Kindercoaching Groningen maakt gebruik van verschillende methoden, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Lichaamsoefeningen, muziek, tekenen en ontspanningsoefeningen helpen bij het ontdekken en versterken van de kernkwaliteiten van jouw kind. Humor is hierbij een sleutelonderdeel, zodat het kind zoveel mogelijk plezier beleeft aan de sessies. Samen kijken we wat werkt en hoe je dat thuis ook kunt toepassen. De vraag en behoeften van jouw kind staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over Kindercoaching Groningen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen.