Mindfulness in Groningen

De meeste mensen hebben het hartstikke druk. Niet alleen met hun werk, maar ook met de kinderen, de sociale verplichtingen, hobby’s, het huishouden en ga zo maar door. Zitten jouw weken ook altijd helemaal vol en merk je dat je af en toe de behoefte hebt om even helemaal stil te staan en los te komen van deze drukte? Dan is Mindfulness in Groningen iets voor jou. Mindfulness, ook wel aandachtstraining genoemd, helpt je namelijk even stil te staan in je drukke leven.

Een rustpunt creëren met Mindfulness
Als je het ontzettend druk hebt en de hele tijd aan het rennen bent, ben je eigenlijk niet in het hier en nu. Wil jij graag meer in het hier en nu zijn, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen in jouw drukke bestaan? Dan kun je starten met Mindfulness in Groningen. Start je met Mindfulness in Groningen, dan leer je hoe je meer in het hier en nu kunt zijn. Je leert hoe je een rustpunt kunt creëren, ook in de meest drukke periodes en de meest hectische omgevingen, zodat je even terug kunt komen in je eigen lichaam. Je komt tot rust en biedt je lichaam en geest de ontspanning die je op dat moment zo hard nodig hebt.

Er zijn diverse Mindfulness oefeningen die je kunt doen om wat meer tot jezelf te komen. Volg je een Mindfulness training in Groningen, dan maak je kennis met een breed aanbod van deze rustgevende oefeningen.

Mindfulness in Groningen: ook voor kinderen
Mindfulness is in te zetten voor volwassenen, maar kan ook zeker goed en vooral ook leuk zijn voor kinderen. Natuurlijk zijn de oefeningen voor kinderen iets anders dan de oefeningen voor volwassenen. Mindfulness voor kinderen heeft een speelser karakter. Hierbij maken we o.a. gebruik van de methode ‘Kikker zit stil’. Ook kijken we naar de persoonlijkheid en behoefte van jouw kind om de juiste Mindfulness training samen te stellen. Zo is er voor ieder kind een geschikte Mindfulness training. We kijken welke werkvormen en Mindfulness oefeningen voor jouw kind het beste werken.

Wil je meer weten over Mindfulness in Groningen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen.