Therapie Groningen

Sommige problemen kun je prima zelf oplossen, maar dit is helaas niet altijd het geval. Ben jij op een punt aangekomen in je leven waarop je behoefte hebt aan wat extra ondersteuning? Dan kun je met Therapie Groningen starten. Je kunt in therapie gaan om met bepaalde gevoelens om te gaan, maar ook om juist wat meer in contact te komen met je gevoelens, om een trauma te verwerken of om wat meer in het hier en nu te komen.

Therapie Groningen: de mogelijkheden in onze praktijk
Je kunt in onze praktijk terecht voor verschillende soorten therapieën. Zo kan ik je helpen een trauma te verwerken door middel van traumatherapie, maar kan ik je ook helpen wat meer in het hier en nu te komen door middel van Mindfulness. Verder geven we ook Primal Rebirth Therapie, ook wel PRT genoemd. En heb je behoefte jouw familiare relaties wat meer onder de loep te nemen? Dan kun je in onze praktijk terecht voor Familie opstellingen.

Therapie voor jongeren en kinderen
Ik geef niet alleen therapie aan volwassenen, maar ook aan kinderen en jongeren. Zo kunnen kinderen en jongeren met een specifiek trauma in onze praktijk terecht, maar ondersteun ik ook jongeren en kinderen met stress, een laag zelfbeeld, angsten, slaapproblemen of andere zaken waarbij ondersteuning nodig of gewenst is. Door een specifiek probleem in de (vroege) jeugd aan te pakken, kun je voorkomen dat dit probleem de rest van het leven blijft spelen en het dagelijks leven negatief blijft beïnvloeden. Daarom is het helemaal niet vreemd om als jongere of kind in onze praktijk te komen voor therapie Groningen, maar kan dit juist erg goed en verstandig zijn.

Meer weten over onze therapie voor volwassenen, jongeren of kinderen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord jouw vragen over onze Therapie Groningen graag. Om een afspraak te maken in mijn praktijk, kun je ook contact opnemen.