Burn-out Therapie Groningen

Heb je een burn-out of wil je een burn-out voorkomen? Ben je overspannen, vermoeid, gestrest of overbelast? Ontdek wat Burn-out Therapie voor jou kan doen en boek een afspraak in Groningen

Praktijk Souldrops Groningen

Na 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, raakte ik in 2007 burn-out. Het gevolg van vele jaren overleven op wilskracht. Ik wilde geen symptoombestrijding, maar duurzaam herstellen en een blijvende nieuwe balans vinden. Op zoek naar iets wat mij hierbij kon helpen kwam ik in aanraking met Lichaamsgerichte (Psycho-)therapie, Innerlijk Kindwerk, Familie opstellingen en Traumaheling. Deze lichaamsgerichte benadering hielp mij om de onderliggende patronen en kwetsuren op een diepgaande manier te onderzoeken en helen. Het werd mijn missie om dit werk door te geven aan mensen in een vergelijkbare situatie. Ik volgde de 4-jarige opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie en specialiseerde mij daarna in Traumatherapie en Familie Opstellingen. Inmiddels begeleid ik sinds 2015 als Lichaamsgericht therapeut, Traumatherapeut en Kindercoach mensen bij hun helingsproces. Ik werk vanuit respect, gelijkwaardigheid, empathie, compassie en humor en bied je graag een veilige bedding van waaruit jij in jouw tempo kunt leren. Je bent van harte welkom!

Burn-out Therapie Groningen

Voor mij was het een grote stap om professionele hulp te zoeken om uit mijn burn out te komen. Bij zo’n proces is het wat mij betreft een voorwaarde dat er een klik is met de therapeut en dat je begrepen wordt. Gelukkig had ik dat gevoel vanaf het eerste moment, nadat ik contact had gezocht met Jaldhara. Natuurlijk was het aan mijzelf om aan de slag te gaan om mijn lichaam en geest meer in balans te brengen, maar ik denk niet dat ik dat zonder begeleiding had gekund. De sessies met Jaldhara hielpen mij om inzicht te krijgen in mijn gewoonten en patronen, de rol die mijn opvoeding hierin heeft gespeeld en deze vooral te begrijpen in plaats van te veroordelen. Jaldhara stelde zich flexibel op, door zich aan te passen aan de behoeftes die ik op dat moment had of de vragen die mij bezighielden. Met uiteindelijk als doel dat ik zou leren luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft en mijn denken niet altijd de overhand te laten hebben. Dat dit met behulp van de therapiesessies mogelijk werd heb ik als wonderlijk ervaren. Het heeft mij veel meer rust gebracht en mijn leven verrijkt.

Joost, 31 jaar

communicatie-adviseur

Via een kennis kwam ik terecht op de website van Praktijk Souldrops en toen ik las met welke facetten Jaldhara werkt zoals ‘familie opstellingen’ en’ het innerlijke kind werk’ had ik gelijk het gevoel dat ik bij haar moest zijn! Dit zijn onderwerpen waar ik dagelijks tegen aan loop en waardoor ik vaak het gevoel heb dat ik niet vooruit kom. Dankzij Jaldhara lukt het mij vriendelijker met mijzelf om te gaan en om mijn grenzen op een liefdevolle manier te ontdekken en verkennen. Het Lichaamsgerichte stuk is voor mij essentieel en ik zie het ook als een onlosmakelijk onderdeel voor mij in de therapie. Voor mij voelt het als een compleet pakket. Ik ben al een heel erg groot stuk gegroeid en ik heb er vertrouwen in dat we samen nog veel verder gaan komen. Ik leer elke behandeling meer over mijzelf en daar ben ik echt heel dankbaar voor omdat dit mijn leven meer betekenis geeft en zorgt voor meer diepgang en kennis over mijzelf. Ik ben heel erg blij dat ik bij Praktijk Souldrops terecht ben gekomen.

S., 31 jaar

Burn-out Therapie Groningen

 • Heb je een burn-out of wil je een burn-out voorkomen?
 • Voel je je vermoeid?
 • Heb je last van stress?
 • Heb je last van lichamelijke klachten?
 • Heb je moeite met het voelen en bewaken van je grenzen?
 • Is alles je teveel en lukt het niet goed de dagelijkse dingen te doen?
 • Voel je je depressief, bang, boos, verdrietig of heb je paniekaanvallen?
 • Pieker je veel en krijg je je hoofd niet meer rustig?

Lichaamsgerichte Psychotherapie Groningen helpt je jouw balans te hervinden!

 • Kom weer in balans
 • Voel je fit en energiek
 • Voel je weer ontspannen
 • Voel je weer lekker in je lijf
 • Beschik over gezonde grenzen
 • Ervaar een goede balans tussen draaglast en draagkracht
 • Voel je weer emotioneel stabiel en lekker in je vel
 • Ervaar een rustig en helder hoofd
N

Vergoeding

De therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij wordt jouw eigen risico niet aangesproken. Ook heb je geen verwijzing nodig van je huisarts.

Prijzen Burn-out Therapie Groningen

Hereweg 100
Groningen, Groningen 9726 BM
Nederland
Telefoon: 0650655197
E-mail: info@praktijksouldrops.nl
URL: https://praktijksouldrops.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 64642372
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mijn naam is Annemijn en ik ben 19 jaar. In september 2017 ben ik begonnen met therapie bij Jaldhara. Voordat ik bij Jaldhara kwam, was ik in behandeling bij een andere psycholoog, maar ik merkte dat het contact tussen ons niet klikte. Op een dag kwam mijn moeder met de site van Souldrops en ik merkte dat de lichaamsgerichte therapie mij aansprak en heb contact gezocht. Al snel hadden we mailcontact en hebben we een afspraak gemaakt. Wat bij deze therapie erg belangrijk is, is om te herkennen en erkennen wat je nou eigenlijk voelt in je lijf, wat voor emoties. Zelf merkte ik dat ik dat in het begin erg lastig vond, want ja, wat voel je nou eigenlijk. Later heb ik geleerd dat alle emoties die je voelt, een effect in je lijf hebben, wat zich kan uiten in hoofdpijn o.i.d. Ik ben nu een aantal maanden in behandeling bij Jaldhara en ik merk dat ik gemakkelijker kan omschrijven en accepteren hoe ik me voel. De manier waarop we samen werken bevalt mij enorm; ook al kom ik daar om vervelende redenen. Maar naar een dokter gaan is ook niet altijd fijn, wel is het soms nodig. Jaldhara luistert naar me en overlegt samen met mij hoe we het gaan aanpakken Maar het is soms ook gewoon mijn verhaal vertellen en stoom afblazen. Ook de setting waar de therapie is, is fijn. Het is een gezellige kamer met niet te veel spulletjes. Wanneer ik na een uur therapie wegfiets, voel ik me vaak opgelucht. En ik vind het soms ook vermoeiend. Dit omdat ze me echt laat voelen wat ik nou eigenlijk voel.

Annemijn, 19 jaar

student

Burn-out Therapie Groningen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor een sessie Burn-out Therapie in Groningen

6 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.