Lichaamsgerichte Therapie Groningen

Ben je uit balans? Voel je je vermoeid, gestresst of overbelast? Heb je psychische, emotionele of lichamelijke klachten? Ontdek hoe jij jouw balans kunt hervinden met Lichaamsgerichte Therapie en boek een afspraak in Groningen

Praktijks Souldrops Groningen

Na 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, raakte ik in 2007 burn-out. Het gevolg van vele jaren overleven op wilskracht. Vanuit een persoonlijke zoektocht kwam ik in aanraking met Innerlijk Kindwerk, Familie opstellingen en Traumaheling. Hierin vond ik wat onbewust al heel lang zocht: balans en een diepere verbinding met mezelf en anderen. Ik was zo geïnspireerd door wat dit werk mij bracht, dat ik besloot het door te geven aan anderen die ook op zoek waren. Ik volgde de 4-jarige opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie en specialiseerde mij daarna in Traumatherapie en Familie Opstellingen. Inmiddels begeleid ik sinds 2015 als Lichaamsgericht therapeut, Traumatherapeut en Kindercoach mensen bij hun helingsproces. Ik werk vanuit respect, gelijkwaardigheid, empathie, compassie en humor en bied je graag een veilige bedding van waaruit jij in jouw tempo kunt leren. Je bent van harte welkom!

Lichaamsgerichte Therapie Groningen
Voor mij was het een grote stap om professionele hulp te zoeken om uit mijn burn out te komen. Bij zo’n proces is het wat mij betreft een voorwaarde dat er een klik is met de therapeut en dat je begrepen wordt. Gelukkig had ik dat gevoel vanaf het eerste moment, nadat ik contact had gezocht met Jaldhara. Natuurlijk was het aan mijzelf om aan de slag te gaan om mijn lichaam en geest meer in balans te brengen, maar ik denk niet dat ik dat zonder begeleiding had gekund. De sessies met Jaldhara hielpen mij om inzicht te krijgen in mijn gewoonten en patronen, de rol die mijn opvoeding hierin heeft gespeeld en deze vooral te begrijpen in plaats van te veroordelen. Jaldhara stelde zich flexibel op, door zich aan te passen aan de behoeftes die ik op dat moment had of de vragen die mij bezighielden. Met uiteindelijk als doel dat ik zou leren luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft en mijn denken niet altijd de overhand te laten hebben. Dat dit met behulp van de therapiesessies mogelijk werd heb ik als wonderlijk ervaren. Het heeft mij veel meer rust gebracht en mijn leven verrijkt.
Joost, 31

communicatieadviseur

Sinds mijn 18e heb ik lichamelijke en psychische klachten die mijn leven beperken, ontstaan na een periode van hevige stress. Na vele therapeuten en een deeltijd traject bij het UMCG kwam ik erachter dat de diagnose die mij destijds gegeven werd onjuist was. Mijn lichamelijke klachten werden vaak niet serieus genomen en die moest ik volgens een aantal therapeuten zelfs negeren. Volgens hun focuste ik er teveel op waardoor ik er nog meer last van had. Hierdoor bleef ik over mijn grenzen gaan, waardoor ik mij zieker ging voelen. Ik had de hoop al bijna opgegeven totdat iemand mij op lichaamsgerichte therapie wees. Zodoende kwam ik bij Jaldhara terecht. Eindelijk voelde ik dat ik op de juiste plek zat. Mijn lichamelijke klachten mochten er zijn en ik voelde mij serieus genomen. Jaldhara is een liefdevol mens, die een veilige omgeving creëert, waar je je kwetsbaar kan opstellen zonder oordeel. Mede door haar heb ik vele inzichten gekregen die mij enorm hebben geholpen. Ook leerde ik mijn lichamelijke signalen te herkennen en te begrijpen. Ik ervaar deze therapie als zeer prettig en ik ben blij dat ik na zoveel jaren, de therapie heb gevonden die bij mij past!

Cynthia, 35 jaar

Functie

Lichaamsgerichte Therapie en Traumatherapie

 • Ben jij psychisch, emotioneel of lichamelijk uit balans?
 • Heb je last van stress?
 • Voel je je vermoeid?
 • Ben je overbelast, overspannen of heb je een burn-out?
 • Heb je last van lichamelijke klachten?
 • Voel je je depressief of heb je stemmingswisselingen?
 • Voel je je bang, boos, verdrietig of heb je paniekaanvallen?
 • Pieker je veel en krijg je je hoofd niet meer rustig?
 • Word je gehinderd door oude gedragspatronen?
 • Heb je nog last van onverwerkte ervaringen in je leven?

Lichaamsgerichte Therapie Groningen helpt je jouw balans te hervinden!

 • Voel je weer ontspannen
 • Voel je weer fit en energiek
 • Ervaar een goede balans tussen draaglast en draagkracht
 • Voel je weer prettig in je lijf
 • Voel je weer emotioneel stabiel en lekker in je vel
 • Ervaar een rustig en helder hoofd
 • Beschik over helpende, nieuwe gedragspatronen
 • Lastige gebeurtenissen uit je leven zijn verwerkt en geïntegreerd

Samen kijken we wat jouw balans verstoort en wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Naast het gesprek werken we hierbij ook met jouw lichaam, zodat we jouw klachten op een volledige en duurzame manier kunnen aanpakken.

Je bent van harte welkom!

N

Vergoeding

De therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij wordt jouw eigen risico niet aangesproken.

Prijzen Lichaamsgerichte Therapie Groningen

Hereweg 100
Groningen, Groningen 9726 BM
Nederland
Telefoon: 0650655197
E-mail: info@praktijksouldrops.nl
URL: https://praktijksouldrops.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 64642372
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ik heb in mijn leven al heel wat therapeuten gehad en voorbij zien komen. De meesten had ik weinig aan, mede door mijn eigen houding, een enkeling heb ik wel wat aan gehad maar tja, toch niet echt veel. En toen kwam ik via een vriendin bij Jaldhara terecht.

Ik liep vast vanwege chronische ziekte, erge rouw daardoor, jeugdtrauma’s en problemen met sociale omgang. Eigenlijk wist ik niet goed wat ik ervan moest denken, maar ik was wanhopig en wilde het graag een kans geven. Daar ben ik achteraf heel blij om.

Jaldhara bezit vele belangrijke kwaliteiten en kennis op therapeutisch gebied, ik vind haar echt zeer kundig, ik heb nog nooit zoveel aan therapie sessies gehad als bij haar. Elke keer weet ik niet hoe het gebeurt, maar vindt ze op de een of andere manier een knopje waarmee alle dijken opengaan en al mijn emoties eruit komen.

Dat is zwaar, maar ik voel me altijd lichter na een sessie en heb veel stof om over na te denken, te leren. Ik heb dus, naast het kwijt kunnen van emoties, van onze sessies echt al dingen geleerd en in de praktijk kunnen brengen, stapje voor stapje.

Jaldhara creëert een veilige plek en gevoel, dat vind ik ook heel belangrijk. Je hoeft niet over je grenzen te gaan, al probeert ze je soms wel wat uit je veilige zone te halen maar dat vind ik ook juist weer goed en gaat nooit te ver.

Ik ben echt heel blij dat ik bij Jaldhara terecht ben gekomen en kan haar aan een ieder die echt aan zichzelf wil werken, aanraden.

Marjo, 40 jaar

Functie

Toevallig, zoals dat gaat, vond ik een tijd terug Jaldhara’s kaartje. Ik verloor kort daarvoor een paar kiezen en kreeg een beugel. Dat gaf druk in mijn al gevoelige hoofd en nek. Maar het werd me ook duidelijk dat ik voor bepaalde emoties en moeilijke situaties al te lang wegdraaide. Bepaalde dingen probeerde op te lossen in mijn hoofd. Wat ook innerlijke druk gaf en eigenlijk mijn levensplezier behoorlijk in de weg stond. Daar heb ik toen Jaldhara’s hulp voor ingeroepen. Gestaag leer ik bij haar op een andere manier te luisteren en uitdrukking te geven aan wat in mij leeft, meer grond in mezelf te vinden. Jaldhara heeft een groot invoelend vermogen en veel geduld om steeds weer mijn aandacht naar binnen te richten. En legt hierbij op fijngevoelige wijze verbanden naar vroeger, de kindertijd. Met haar inzicht, tact, geduld en humor omarmt ze liefdevol wat ik zelf nog niet zo gezellig vindt. Jaldhara draait er niet omheen, maar het voelt altijd veilig ingebed en zo kom ik steeds een stap verder, ook al zijn er ondertussen genoeg uitdagingen in mijn leven! Ik ervaar alles bij elkaar meer en sneller helderheid en vind nieuwe wegen om angst en spanning te balanceren. Wonderwel zijn alle gaten inmiddels overbrugd, een implantaat is niet meer nodig. Dat vroeg innnerlijke flexibiliteit en herordening, daaraan hebben de sessies met Jaldhara zeker bijgedragen! Haar manier van invoelen en gezond verstand/gevoel oplossingen geven mij ook voor mijn eigen praktijk nieuwe handvatten. Als je net als ik het verlangen hebt dichter bij je eigen, wijze, hele kern te komen, kan ik je Jaldhara van harte aanbevelen. Ik verlaat haar prettige praktijk altijd vele malen rustiger, blijer en lichter dan als ik aankom!

Blije cliënte, 49 jaar

Functie

Lichaamsgerichte Therapie Groningen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor een sessie Lichaamsgerichte Therapie in Groningen.

14 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.